Minggu, 28 Juni 2020

Daily Digital Technology

Daily Digital Technology


Bipolar Bozukluk Nedir? Belirtileri ve Tedavisi Nelerdir?

Posted: 28 Jun 2020 05:44 AM PDT

Bipolar bozukluk, kısaca ani duygu değişimi olarak ve yaşanılan duyguların aralarındaki sınırın çok uç seviyelerde olması olarak tanımlanan bir psikolojik rahatsızlıktır. Gün içerisindeki ruh halinin belirtilerinde aşırıya kaçma durumuyla öne çıkan bu rahatsızlık, kişiye oldukça zor ve sıkıntılı durumlar yaşatabilmektedir.

Bipolar Bozukluk Nedir? Belirtileri ve Tedavisi Nelerdir? yazısı ilk önce GooTechno.com üzerinde ortaya çıktı.

Playstation 5 İle Oynanacak Oyunlar (Sürekli Güncel)

Posted: 28 Jun 2020 02:44 AM PDT

Sony, heyecan verici bir dijital lansman ile birlikte tüm Dünya'ya uzun bir süredir heyecanla beklenen PlayStation 5 konsolunu tanıttı. Aynı zamanda lansman içi fragmanlarda PlayStation 5 ile oynanacak oyunlar hakkında da bilgiler veren Sony, yeni konsolu ile birlikte pek çok farklılığa öncülük edeceğe benziyor.
Sony tarafından bu oyunlar ile alakalı daha fazla bilgi paylaşıldıkça, bu içeriği sürekli güncel tutacağımızdan emin olabilirsiniz. Henüz izlemeyenler için Playstation 5'in büyüleyici tanıtım fragmanı:

Playstation 5 İle Oynanacak Oyunlar (Sürekli Güncel) yazısı ilk önce GooTechno.com üzerinde ortaya çıktı.

2020 Steam Yaz İndirimleri Başladı !

Posted: 27 Jun 2020 02:25 PM PDT

Kurulduğu günden bu yana oyun severlerin yakından takip ettiği Steam, bu yıl da geleneceği bozmayarak yaz indirimleri dönemini başlattı. 9 Temmuz tarihine kadar sürecek 2020 Steam yaz indirimleri çerçevesinde birçok oyunda devasa indirimlere gidildi.

2020 Steam Yaz İndirimleri Başladı ! yazısı ilk önce GooTechno.com üzerinde ortaya çıktı.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar